jajka faszerowane
-
Galaretki w kształcie jajek - pyszna przekąska na Wielkanoc
Jeśli uwielbiacie Wielkanoc i dodatkowo lubicie tradycyjną galaretkę z mięsem, to mamy idealne rozwiązanie! Galaretkowe jajka przygotowane w wydmuszkach godnie zastąpią jajka faszerowane na świątecznych stołach. Ile zjecie? My dużo!
-
Jajka faszerowane
Białko i żółtko to yin i yang kulinariów. Nie tylko świetnie się uzupełniają, ale okazuje się, że tworzą stabilną konstrukcję. Przed Wami pasta z żółtek na podstawce z białek zwane potocznie jajkami faszerowanymi.
-
Jajka panierowane
No nie oszukujmy się WSZYSTKO po panierowaniu staje się dobre. W planach mamy panierowanie szefa, pracowników urzędu miasta i polonistkę z LO. Kto wie może pomoże?
-
Faszerowane jaja w skorupkach
Zazwyczaj skorupki lądują na naszych talerzach, kiedy nie chce nam się ich wyłowić z ciasta, jajecznicy, czy omleta. Tym razem ich obecność jest zamierzona. Przed Państwem faszerowane jajka w skorupkach.
-
Jajka faszerowane guacamole
Zastanawialiśmy się nad tym, co jedzą Meksykanie na śniadanie. W sumie to nadal nie wiemy, ale to wcale nam nie przeszkadza w przygotowaniu meksykańskiego śniadania. Do wyboru mieliśmy m.in. zupę mleczną z nachosami, jajecznicę z chili con carne i...