Zobacz wideo

Przepisy wideo

  • Vichyssoise - zupa na zimno z ziemniaków i pora

    Vichyssoise - zupa na zimno z ziemniaków i pora

    Osoby, które nie znają francuskiego, mogą napotkać pewien problem z wymówieniem nazwy tej zupy. Jednak gwarantujemy, że problemu nie będzie z jej zjedzeniem. W dodatku robi się ją tak łatwo, że szkoda nie spróbować.

    Haps
  • Gazpacho arbuzowo-pomidorowe z fetą i migdałami

    Gazpacho arbuzowo-pomidorowe z fetą i migdałami

    W Hiszpanii mówią na niego gazpacho, w Polsce to po prostu chłodnik. Nieważne, jak nazywasz tę zupę, chyba nie ma lepszego sezonu na jego przygotowanie niż lato. Ale żeby dodać trochę hiszpańskiego temperamentu, my dodaliśmy arbuza. Ty też dodaj. Obowiązkowo!

    Haps
  • Młoda kapusta po azjatycku. Polski symbol wiosny w niecodziennym wydaniu
  • Clafoutis z rabarbarem, czyli król jest tylko jeden. Prosty przepis na letni deser